Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 toch nog dit jaar

Hoewel 2007 een overvol gamejaar was, lijkt ook 2008 geen tijd te worden voor de geldbewuste gamer. Een groot aantal toppers zal in 2008 verschijnen en met een laatste uitspraak van Sony's marketingman Scott Steinberg komt er dan ook zowel goed als slecht nieuws voor deze eerdergenoemde gamers.

Steinberg wist GameTrailers namelijk te melden dat Killzone 2 toch nog in 2008 zal verschijnen, ook al deden geruchten vermoeden dat de game uitgesteld zou worden tot 2009. Eén van de geruchten baseerde het uitstel onder andere op de release van Resistance 2, die dit najaar nog zal verschijnen. Dat wordt dus waarschijnlijk nog een aardig duur jaartje, 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?