Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 in de schijnwerpers

Langzamerhand begint 27 februari steeds dichterbij te komen en daarmee de release van Killzone 2. Guerrilla Games, de Nederlandse ontwikkelaar achter de game en Sony bouwen de spanning rondom hun product dan ook op. Op de International Consumer Electronics Show (CES) zijn er verscheidene films van Killzone 2 laten zien waar wij ook al eerder over berichtten. Er blijven al maar nieuwe beelden komen over het spel en daarom hebben wij de recentste hieronder neergezet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?