Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 demo ongeveer midden 2008

De game waar we met z'n allen op smart zitten te wachten. Van Nederlandse bodem, een grafisch toppertje. Het Official PlayStation Magazine heeft aangekondigt dat ongeveer in het midden van 2008 we een demo mogen verwachten van de game, Killzone 2. Guerilla heeft nog niet gereageerd op het bericht maar als alles goed loopt mogen we de volledige game rond september verwachten. En is de kans groot dat de geruchten over de demo kloppen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?