Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 console bundel bevestigd

Nog ongeveer een maand en dan kunnen we los gaan met Killzone 2. Er is bekend geworden dat er een speciale Killzone 2 bundel op de markt zal komen voor de PlayStation 3. Bevestigd is dat de bundel in ieder geval in Engeland uit zal komen en al vanaf de release van Killzone 2 te koop zal zijn.

Het PlayStation 3 bundel pakket zal zo'n £300 (€325) gaan kosten en bevat een 80 GB PlayStation 3-versie met een controller en de game Killzone 2. Het is nog even afwachten of het pakket in Europa uit zal komen. Laten we hopen dat Sony Computer Entertainment Europa snel meer bekend zal maken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?