Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 AI-interview

Het eerste Killzone moest een Halo-killer worden, maar werd uiteindelijk niet echt bijzonder. Later kwam Guerrilla Games met een Killzone-game voor de PSP. Toch wachten we met z'n allen het meest op Killzone 2 voor de PlayStation 3.

Hoewel Killzone 2 op verschillende fronten de hemel in werd geprezen, bleek de AI niet briljant. In onderstaand video-interview wordt het een en ander uitgelegd.

Killzone 2 staat gepland voor volgend jaar. De game verschijnt exclusief op de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?