Killzone 1 en 2 vergeleken door Guerrilla

De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla, bekend van de populaire Killzone-franchise heeft op haar website de vergelijking geplaatst tussen Killzone en Killzone 2, dit naar aanleiding van het vijf jarig bestaan van de game, een paar weken geleden. De afbeeldingen laten zien hoe goed Killzone voor zijn tijd was in 2004.

Met deze afbeeldingen laat de ontwikkelaar zien dat de techniek de afgelopen vijf jaar behoorlijk is veranderd.

Niet alleen ontwikkelaar Guerrilla viert haar vijfde verjaardag, ook bij ons is het feest, dit kun je met ons mee vieren door je eigen Top 5 van de afgelopen vijf jaar samen te stellen. Dit in verband met ons vijf jarig bestaan op 23 februari 2010.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?