Killing Floor krijgt gratis DLC

Ontwikkelaar Tripwire heeft vandaag bekendgemaakt dat Killing Floor een nieuwe DLC krijgt. Deze DLC zal vanaf Donderdag geheel gratis te downloaden zijn onder de naam Level Up. De inhoud van de DLC heeft Tripwire echter geheim gehouden.

Overigens kan ook iedereen vanaf donderdag de game een heel weekend lang gratis uitproberen. Dus voor de gene die nog niet de moeite hebben genomen om de game uit te testen, hier is je kans.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?