Killer Queen Black

  • Ontwikkelaar Liquid Bit
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2019
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform
  • Gameliner score -

Killer Queen Black krijgt releasedatum

De releasedatum van Queen Killer Black is bekendgemaakt middels een nieuwe trailer op YouTube. De game verschijnt volgende maand en daarnaast zien we ook nieuwe gameplaybeelden van de game.

Killer Queen Black werd vorig jaar tijdens de E3 aangekondigd voor de Nintendo Switch door Nintendo. Inmiddels heeft de ontwikkelaar Liquid Bit, de releasedatum bekendgemaakt voor de Nintendo Switch en de pc middels onderstaande trailer. De game verschijnt in oktober dit jaar.

Queen Killer Black, de game bekend uit de arcadehallen, is een 4V4 actie platformer waarbij je met maximaal acht spelers tegelijk met elkaar kunt opnemen in een virtueel bijenkorf.

Queen Killer Black verschijnt op 11 oktober voor pc en Nintendo Switch.

BRON Liquid Bit

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?