Killer Queen Black

  • Ontwikkelaar Liquid Bit
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2019
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform
  • Gameliner score -

Killer Queen Black is aangekondigd voor Nintendo Switch

Killer Queen Black, een strategische arcade action platformer voor acht spelers, is aangekondigd voor de Nintendo Switch tijdens Nintendo's E3 Direct. De game komt ook naar de pc en wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2019.

De game, bekend uit de arcadehallen, is terug met een op Glam Rock geinsprireerde 16-bit pixel art stijl en de bijbehorende muziek uit de jaren '80. Het is mogelijk om in teams met maximaal 8 spelers te vechten om de bijenkorf te domineren. De game bestaat uit vier game modes: Quick Matches (als je niet kunt wachten om te beginnen), Ranked Matches (om de top te bereiken), Custom (zelf de regels bepalen) en Arena (alleen entree met tickets die je in-game kunt verdienen). Na de release worden nog enkele maps toegevoegd. Bekijk de trailer hier.

Killer Queen Black komt in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar naar de Nintendo Switch en de pc.

BRON Nintendo

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?