Kijk mee met Darwinia+

Introversion Software, die op dit moment bezig is met haar nieuwe game Darwinia+, heeft het ontwikkelingsproces van deze game opengesteld voor het publiek. Dat houdt in dat iedereen die daar interesse in heeft, alles wat er met de game in de ontwikkelingsfase gebeurd op de voet kan volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mails die over en weer worden gestuurd, plannen voor het project of zelfs de game code zelf.

Wil je meer weten over de ontwikkeling Darwinia+, dan kun je terecht op deze website. Introversion Software zet hiermee een voorbeeld, dat hopelijk door andere ontwikkelaars wordt gevolgd.Op deze manier kun je tijdens de ontwikkeling namelijk al een kijkje achter de schermen nemen, in plaats van dat je achteraf op de 'making-off' DVD pas kunt zien hoe het allemaal gegaan is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?