Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Kies voor een Kawasaki in Gran Turismo 5?

Kazunori Yamauchi, bedenker van de Gran Turismo-serie, heeft aangegeven dat er weleens motoren in de game kunnen zitten. Naast de 1000 auto's die al in de game zijn verwerkt, lijkt het nog niet genoeg. Het is aan de fans om te beslissen of ze erin komen.

If that's what users really want in the game, I think that's a possibility. Technically it's already possible to do in the game, it's just how we're going to have that have meaning in the game

Aldus Yamauchi. Er moeten nog heel wat knopen doorgehakt worden om een perfect product te krijgen. De optie was dus snel gemaakt naar motoren, waarbij het ook mogelijk is dynamische weereffecten erop los te laten. Het is dus nog even afwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?