Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Kies de juiste weg in Fable 2

Er is weer een nieuwe gameplay trailer van Fable 2 online gekomen, dit keer gaat het over de keuzes die je in de game kunt maken, en de consequenties die daaraan verbonden zijn. Dat is in ieder geval de titel van de video, maar aan de beelden kun je dat nou niet meteen aflezen...

Fable 2 speelt 500 jaar na de oorspronkelijke game en biedt nog meer keuzemogelijkheden en functies, en bouwt verder op het kernthema van Fable, waarbij elke keuze bepaalt wie je wordt. Hierdoor kun je echt het leven kiezen dat je zelf wilt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?