Kid Icarus: Uprising port voor de Nintendo Switch is niet mogelijk

Geplaatst: 9 december 2018 13:35

Fans zouden het graag zien, maar Mashiro Sakurai heeft in een interview aangegeven dat een port voor Kid Icarus: Uprising naar de Nintendo Switch vrijwel onmogelijk is. Een domper voor menigeen die de game graag op de Switch uit had zien komen.

In een interview in Edge magazine vertelt Sakurai dat Kid Icarus: Uprising een zeer lastig project was, waarbij zowel het team als de 3DS hardware op hun limiet moesten presteren om de game goed werkend te krijgen. Het was zelfs zo ambitieus dat bepaalde ideeën het niet hebben gehaald, omdat deze niet haalbaar waren. Mede door de ambitie achter dit project en de moeilijkheidsgraad ervan, verwacht Sakurai dat een heruitgave voor de Switch niet gaat gebeuren. Niet zozeer omdat hij dat niet wil, maar omdat hij denkt dat het niet mogelijk is. Laten we hopen dat er dan ooit een nieuwe Kid Icarus-game ontwikkeld wordt.

Bron: Nintendo Everything
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kid Icarus: Uprising

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo 3DS

Releasedatum

23 maart 2012

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord