Kid Icarus: Uprising

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 23 maart 2012
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Gameliner score -

Kid Icarus: Uprising port voor de Nintendo Switch is niet mogelijk

Fans zouden het graag zien, maar Mashiro Sakurai heeft in een interview aangegeven dat een port voor Kid Icarus: Uprising naar de Nintendo Switch vrijwel onmogelijk is. Een domper voor menigeen die de game graag op de Switch uit had zien komen.

In een interview in Edge magazine vertelt Sakurai dat Kid Icarus: Uprising een zeer lastig project was, waarbij zowel het team als de 3DS hardware op hun limiet moesten presteren om de game goed werkend te krijgen. Het was zelfs zo ambitieus dat bepaalde ideeën het niet hebben gehaald, omdat deze niet haalbaar waren. Mede door de ambitie achter dit project en de moeilijkheidsgraad ervan, verwacht Sakurai dat een heruitgave voor de Switch niet gaat gebeuren. Niet zozeer omdat hij dat niet wil, maar omdat hij denkt dat het niet mogelijk is. Laten we hopen dat er dan ooit een nieuwe Kid Icarus-game ontwikkeld wordt.

Kid Icarus Uprising

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?