Kick-Ass komt naar PSN

Binnenkort verschijnt de film Kick-Ass in de bioscoop en zoals bij vele films krijgt ook deze film zijn eigen game. Eind deze maand zal namelijk de game Kick-Ass verschijnen op het PSN. De game zal ontwikkeld worden door WHA Entertainment en zal vanaf 29 april te downloaden zijn.

In de game volg je het zelfde verhaal als in de film, namelijk het verhaal over de 3 hedendaagse superhelden Kick-Ass, Hit Girl en Big Daddy. Alleen in de game zal dit verhaal verspreid zijn over 12 missies en een aantal bonus levels. Daarnaast bevat de game een co-op modus en kun je de eerste editie van de Kick-Ass stipboeken vrijspelen door genoeg extra punten te halen.

WHA Entertainment onthulde daarnaast ook nog eens de eerste trailer van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?