Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Genre Actie, First Person Shooter
  • Gameliner score

Kerstman DOOM Slayer komt eraan

De vierde grote update van DOOM Eternal is hier. We kunnen al lekker in de stemming komen van het kerstfeest, want het volgende seizoen heeft een feestelijke sfeer.

Hieronder is goed te zien welke items je kan verdienen in het nieuwe kerstseizoen van DOOM Eternal. De demonen worden een beetje koud gelaten dit seizoen (ha-ha), maar zijn nog steeds even goed te ontgrendelen. De Revenant, Mancubus en Archville krijgen alle drie een blauwe skin, wat een beetje lijkt op frostbite. De DOOM Slayer mag cadeautjes gaan weggeven, want hij is verkleed als de kerstman. Zelf de granatenwerper zit mooi verpakt en het grijs/wit snorretje maakt de outfit natuurlijk compleet. Verder zien we dat de Combat Shotgun en de BFG mooi verpakt zitten in kerstcadeauverpakking en worden er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe logo's en banners toegevoegd, aangezien dat in elk seizoen gebeurd is. Bekijk hier de review van DOOM Eternal en hier de review van de DLC The Ancient Gods - Part One.

DOOM Kerst

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is beschikbaar via Xbox Game Pass, zowel voor console als pc.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?