Kerstman DOOM Slayer komt eraan

Geplaatst: 1 december 2020 19:30
Aangepast: 2 december 2020 00:31

De vierde grote update van DOOM Eternal is hier. We kunnen al lekker in de stemming komen van het kerstfeest, want het volgende seizoen heeft een feestelijke sfeer.

Hieronder is goed te zien welke items je kan verdienen in het nieuwe kerstseizoen van DOOM Eternal. De demonen worden een beetje koud gelaten dit seizoen (ha-ha), maar zijn nog steeds even goed te ontgrendelen. De Revenant, Mancubus en Archville krijgen alle drie een blauwe skin, wat een beetje lijkt op frostbite. De DOOM Slayer mag cadeautjes gaan weggeven, want hij is verkleed als de kerstman. Zelf de granatenwerper zit mooi verpakt en het grijs/wit snorretje maakt de outfit natuurlijk compleet. Verder zien we dat de Combat Shotgun en de BFG mooi verpakt zitten in kerstcadeauverpakking en worden er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe logo's en banners toegevoegd, aangezien dat in elk seizoen gebeurd is. Bekijk hier de review van DOOM Eternal en hier de review van de DLC The Ancient Gods - Part One.

onbekend

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is beschikbaar via Xbox Game Pass, zowel voor console als pc.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord