Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Ken Levine niet aan BioShock 2

Ken Levine is de de designer van de originele BioShock. Hoewel je zou denken dat hij ook betrokken zou zijn in BioShock 2, is hij dat niet. Hij heeft alleen een adviserende rol bij sommige spelelementen.

"I am, at best, sort of informally engaged in certain scenes, a couple of things in it. But I'm not really working on it at a material level."

"Melissa, who was the producer on BioShock, is over there running that group now. It's going to be their thing, their project. I think they're cogniscent of the reaction and people's feelings on the first game. I'm not going to be substantially involved."

BioShock 2 komt eind 2009 uit op de PC en Xbox 360. Er verschijnt misschien ook een PlayStation 3 versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?