BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Keer terug naar Rapture in 2009

Take Two is de uitgever van BioShock en BioShock 2. Vandaag maakte de uitgever bekend dat BioShock 2 2009 zal gaan halen. Ben Feder van Take Two had het volgende erover te zeggen:

We're excited about our 2009 pipeline, which will include (many titles)as well as new offerings from such powerful franchises as BioShock, Mafia and the 2K Sports roster.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie rondom BioShock 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?