Katy Perry eert vijfentwintig jaar Pokémon met nieuwe single

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2021 23:50

Katy Perry komt binnenkort met een Pokémon-single. Dat maakte de artiest gisteren bekend, die het nummer opgenomen heeft ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van Pokémon.

Niet veel franchises hebben een nummer van Katy Perry; Pokémon binnenkort wel. De grootste franchise aller tijden, onder meer bekend van haar kaartspel, games en films, werkt samen met Universal Music Group en enkele van de grootste namen in de muziekindustrie aan een ​​'wereldwijd muziekfeest'. Dat muziekfeest gaat schuil onder de naam P25 Music; een album met Pokémon-gerelateerde muziek dat dit najaar verschijnt. Een van de grote deelnemers aan het muziekfeest is de Amerikaanse artiest Katy Perry. Onlangs deelde de popicoon op Twitter een korte teaser van het nummer, dat Electric heet. In januari liet de Amerikaanse artiest weten onderdeel te zijn van P25 Music. Beluister hieronder de teaster van Electric, via de Tweet van Katy Perry.

Het nummer van Katy Perry, getiteld Electric, verschijnt vanaf vrijdag op YouTube en Spotify.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord