Kate Bishop sluit zich aan bij Marvel's Avengers

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2020 20:22

Sony maakte vandaag bekend dat Kate Bishop zich aansluit bij Marvel's Avengers. De aankondiging ging gepaard met details rondom de superheld.

Op de PlayStation Blog vertelt Sony dat zij enorm enthousiast is om nieuwe content te verschaffen voor Marvel's Avengers. Om te beginnen wordt Kate Bishop toegevoegd aan de game, een buitengewoon goede boogschieter, zwaardvechter en een meester in sarcasme. Kate Bishop verscheen voor het eerst in de stripverhalen in Young Avengers voordat zij een hoofdrol kreeg in Hawkeye. In Marvel's Avengers is Kate op zoek naar haar vroegere mentor, Clint Barton. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze een enorme samenzwering die te maken heeft met de verdwijning van Nick Fury en een angstaanjagende nieuwe bedreiging: the Super Adaptoid. Kate Bishop trekt haar Hawkeye mantel aan en voegt zich bij de Avengers om de wereld te redden van dit mysterie.

onbekend

Marvel's Avengers is op 4 september uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Marvel's Avengers krijgt binnenkort een next-gen consoles upgrade.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord