FIFA Street 3

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 22 februari 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Karikaturen showen hun trukendoos

Op 22 februari zullen de karikaturen van 's werelds grootste voetballers hun tricks weer laten zien in FIFA Street 3. Vanaf dat moment zul je iedereen kunnen dollen op de meest uiteenlopende plaatsen in de wereld, van afgetrapte veldjes in de binnenstad tot geïmproviseerde veldjes op de daken in Azië.

Vandaag hebben we twee gameplayvideo's van de game voor je in petto. Op kanaal 1 zul je kunnen kijken naar een potje tussen Italië en Duitsland, op kanaal 2 is een spannende wedstrijd tussen Tsjechië en China te bewonderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?