Kane & Lynch: Dead Men

  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Kane & Lynch is succesvol

Kane & Lynch, Dead Men was een game die veel media-aandacht kreeg. Een redacteur bij Gamespot.com werd ontslagen omdat hij de game een zes gaf en ook bij andere sites en bladen wordt de game als matig gezien. Dan zou je dus denken dat deze game door de consument niet gekocht wordt.

Dit is juist niet het geval. SCi en Eidos hebben vandaag bekendgemaakt dat de game 1 miljoen keer is verkocht. Een deeltje twee wordt dan ook niet uitgesloten. SCi geeft zelfs aan dat ze hier een nieuwe franchise mee willen beginnen.

We anticipate a positive sales trend to continue through the remainder of FY08 and for Kane and Lynch to firmly establish itself as another key franchise for the Group. Aldus een woordvoerder van SCi

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?