Kane & Lynch 2 krijgen releasedatum

Kane & Lynch: Dead Men was een titel uit 2007 die een zeer sterk verhaal had, maar door technische minderheden lastig te spelen was. Toch kochten veel mensen de game en waren er genoeg redenen voor een vervolg.

Kane & Lynch 2: Dog Days is een paar maanden terug aangekondigd. De game speelt zich af in Shanghai. Square Enix heeft vandaag een releasedatum bekendgemaakt voor de game. 24 augustus dit jaar zal hij te koop zijn in Amerika. Een Europese releasedatum zal waarschijnlijk ook ergens rond die tijd zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?