Kane & Lynch 2: Dog Days in 2010

Vandaag heeft IO Interactive officieel aangekondigd dat Kane & Lynch 2: Dog Days in 2010 uit zal komen. Hoewel Kane & Lynch maar matig beoordeeld werd, en er veel op de game aan te merken viel, werd Kane & Lynch vooral populair door zijn verhaal en aparte criminele stijltje. Het scherm zal merendeels weer gevuld zijn met actie, en jij moet je maar een weg zien te banen richting je doel. Het aparte stijltje is al goed te bezichtigen in de onderstaande teaser, die een week of twee geleden uitkwam.

De makers hebben geluisterd naar het commentaar op het eerste deel, en zeggen dat de speler een groot deel van de game zelf bepaald heeft. Of dat waar is zien we dus pas in 2010, want naar verwachting zal de game dan rond de kerst uitkomen. Naast een compleet nieuw verhaal dat zich grotendeels in Shanghai afspeelt, zullen we ook online aan de bak kunnen in nieuwe multiplayer modi.

Als het verhaal even goed word als in deel één, en daadwerkelijk de fouten zijn verbeterd, kan dit best eens een titel zijn om naar uit te kijken.Eerder stond de game nog voor september gepland.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?