Kane en Lynch gaan hard in nieuwe trailer

Kane & Lynch: Dead Men was een game die, ondanks zijn matige cijfers, toch erg goed verkocht. Dit jaar probeert IO Interactive een betere game neer te zetten met Kane & Lynch 2: Dog Days.

Kane & Lynch 2: Dog Days verschijnt 27 augustus voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Deze E3 zal er waarschijnlijk meer te zien zijn van de game. Check ondertussen deze nieuwe trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?