Check hier alle PlayStation State of Play content

Kamperen en gamen tegelijk op CampZone 2010

Van 30 juli tot 9 augustus van dit jaar zal voor de tiende keer CampZone plaatsvinden en viert dit jaar zijn jubileum.

CampZone wordt dit jaar gehouden op een groot terrein gelegen naast Eindhoven Airport, in Oirschot.

CampZone begon 2001 op het evenementen terrein van Six Flags (nu Walibi natuurlijk). Het begon met 400 deelnemers, maar is inmiddels uitgegroeid tot 1500 deelnemers. Daarmee is CampZone 's wereld grootste outdoor game-vakantie.

Elf dagen lang kunnen deelnemers vanuit tenten en caravans, via een LAN netwerk hun pc's met elkaar verbinden en diverse competities tegen elkaar houden met diverse games.

ontbrekende afbeelding

Op het game-camping event zal ook een grote main-tent aanwezig zijn waar diverse activiteiten plaatsvinden, plus ook een heuse CampZone pc-dokter aanwezig is.

Is gamen jouw passie en je leven en wil je toch nog iets van het vakantiegevoel meepikken? Meldt je dan nu aan voor het event.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?