FIFA 11
  • ONTWIKKELAAR EA Canada
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 oktober 2010
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Kaka siert FIFA 11 packshot wereldwijd

Electronic Arts heeft Real Madrid-middenvelder aangekondigd voor op de packshot van FIFA 11 wereldwijd.

De Braziliaan zal op de packshot van de Verenigd Koninkrijk naast Wayne Rooney van Manchester United komen te staan.

Kaka verteld:

I've always been a fan of EA SPORTS and especially the FIFA series,
Being on the FIFA 11 cover is a great honor for me since very few players have this opportunity, and there have been some great footballers featured on the cover of this truly amazing football game.

Aanschouw het resultaat hieronder.
ontbrekende afbeelding

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?