Kaartverkoop Firstlook 2009 start vanaf maandag 3 augustus

BIJNA ALLE PUBLISHERS GEVEN NU AL AAN TE KOMEN

Firstlook 2009 komt eraan! Het Westergasterrein in Amsterdam staat in het weekend van 17 en 18 oktober twee dagen lang in het teken van de grootste games-extravangaza die Nederland ooit gekend heeft. Niks één hal vol games; Firstlook wordt een waar gamesfestival met meerdere hallen, overdekte buitenlocaties en feesten in de avond. Grote publishers als Sony PlayStation, Microsoft Xbox 360, Electronic Arts, ActivisionBlizzard, Ubisoft, Codemasters, SEGA, THQ, Take 2, Namco/Bandai en Playlogic hebben nu al toegezegd hun nieuwste games op spectaculaire wijze te zullen presenteren, terwijl een aantal andere publishers in augustus nog zullen worden toegevoegd. En elke gamer weet hoe vet de line-up voor de komende Feestdagen gaat worden. Op Firstlook 2009 zie je al die toppers voor het eerst.

Daar bovenop kent Firstlook 2009 een uitgebreid programma met nationale en
internationale eSportsfinales, previews a la Gamekings Live, de TMF Game Awards, exclusieve behind closed doors, de lekkerste boothbabes, zelf games kopen, twee podia, goodies, mini-competities, etc.

Firstlook 2009 is dit jaar toegankelijk voor iedereen van veertien jaar en ouder. Hou er echter wel rekening mee dat standhouders sommige games alleen aan bezoekers van 16 of 18 jaar en ouder zullen tonen. Neem dus je id-card of paspoort mee.

De toegangskaarten kosten 18 euro exclusief transactiekosten en ze zijn vanaf maandag 3 augustus te koop bij elk filiaal van Free Record Shop of online via www.firstlookevent.nl. Let op. De transactiekosten liggen bij de online kaartverkoop lager dan bij de Free Record Shop.

Algemene info:

Zaterdag 17 oktober 12.00 tot 20.00 uur.

Zondag 18 oktober 11.00 tot 19.00 uur.

Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam

Dagkaart: 18.00 euro (exclusief transactiekosten)

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?