Just Dance krijgt opvolger

Just Dance was al een leuke titel waarin je kon dansen, maar Nintendo vond deeltje één nog niet genoeg. Dat betekend dus dat Ubisoft weer aan de slag mag en Just Dance 2 geboren is.

Met meer dan veertig tracks in verschillende genres heb je weer een paar maanden dansplezier. De game komt uit voor de Nintendo Wii en zal volgend jaar verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?