Just Dance 2019

  • Ontwikkelaar Ubisoft Paris
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2018
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Muziek, Party
  • Gameliner score -

Just Dance 2019 aangekondigd door Ubisoft

Met een hoop bombarie weet Ubisoft de show te openen. Dansers passeren de revue en dan weten de meeste mensen al wel genoeg: er komt weer een nieuwe Just Dance aan.

Just Dance 2019 is de niet zo verrassende titel van de game. Diverse nummers komen voorbij en het lijkt er dus ook op dat de nieuwste dansgame weer een flinke lading nieuwe nummers gaat bevatten. De officiële trailer van Ubisoft zie je hieronder.

Just Dance 2019 verschijnt in oktober. De platforms zijn nog niet aangekondigd, maar te verwachten valt dat deze in ieder geval komt voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Persconferentie Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?