Just Cause en Kane & Lynch verfilming

Just Cause was een actievolle game vol brute stunts en actie. Het hele spel riep al het gevoel op van een grootste Hollywoodfilm. Niet zo verwonderlijk dus dat de game een verfilming krijgt, Just Cause is een prima inspiratiebron voor een film.

De producer is Andrian Askarieh, die ons eerder de meer dan degelijke actiefilm Hitman bracht. De beste man moet wel een voorliefde hebben voor het verfilmen van games, hij schijnt ook al bezig te zijn om Kane & Lynch naar het witte doek te brengen. Hopelijk dat de Kane & Lynch film beter wordt dan de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?