Just Cause 4 en Fallout 4 naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 7 maart 2019 12:05

De Xbox Game Pass-bibliotheek bevat meer dan honderd games die maandelijks wijzigen. Deze maand worden Just Cause 4 en Fallout 4 aan de abonnementsdienst toegevoegd.

Microsoft maakte onlangs bekend dat er deze maand vier nieuwe games aan de Xbox Game Pass-bibliotheek worden toegevoegd. Ditmaal gaat het om Just Cause 4, Fallout 4, Lego Batman 2 en F1 2018. Just Cause 4 is momenteel al te spelen via de abonnementsdienst. De game is pas drie maanden oud, maar wordt nu al aangeboden. Lego Batman 2 is momenteel ook al te spelen. Fallout 4 is eerder al onderdeel geweest van de Xbox Game Pass-bibliotheek, maar werd verwijderd voor de release van Fallout 76. Vanaf volgende week kun je de game weer in de bibliotheek vinden, samen met de racegame F1 2018.

Just Cause 4 en Lego Batman 2 zijn momenteel al te spelen via de Xbox Game Pass. Fallout 4 en F1 2018 worden op 14 maart toegevoegd.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Just Cause 4

Series

Just Cause

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 december 2018

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord