Just Cause 2 krijgt extra veel dlc

Zojuist heeft Peter Johansson van ontwikkelaar Avalanche Studios, laten weten dat er een hoop downloadble content voor Just Cause 2 zal verschijnen. De game bevat naast deze extra dlc al de nodige aantal speeluren, maar met de hoeveel dlc zal de game een langere levensduur krijgen, aldus Johansson.

We're going to have a lot of DLC. We'll see what happens. DLC is important, but a game like Just Cause 2 can live pretty long because it's not just playing through the story and being done with it - there's the completion rating and playing with friends

Het verhaal in de game, is maar een kwart van de totale game. Er moet dus voor Rico nog genoeg te beleven zijn op het eiland Panau. Zo zullen naast de huidige missies een hoop zij-missies zijn. De game moet niet te serieus zijn, vandaar dat je gewoon moet kunnen klooien in de game.

It was decided it was going to be an exclusive feature. You know how it can be in the business.

PlayStation 3-bezitters kunnen zelfgemaakte gameplay filmpjes uploaden naar YouTube en delen met de anderen over de hele wereld. Xbox 360-bezitters hebben deze feature niet helaas, maar zo kan het gaan in de business, meldt Johansson.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?