Just Cause 2 demo nu op Xbox Live

Vorige week waren Alex en Yordi bij Square-Enix om Final Fantasy XIII en Just Cause 2 te checken. Nu kan jij dat ook, want er is namelijk een demo uit van Just Cause 2.

De demo weegt 1GB. Later vandaag zal ook de pc- en de PlayStation 3-versie van de game op internet komen te staan. De volledige game verschijnt 26 maart.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?