Jumpgate Evolution

  • Ontwikkelaar Netdevil
  • Eerste releasedatum 31 december 2010
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Jumpgate Evolution duikt op

MMORPG's zijn al jaren populair. Met World of Warcraft werd de lat hoger gelegd voor alle games uit het genre en het hoogtepunt bereikt. Dat veel ontwikkelaars en uitgevers door dit succes zich geroepen voelen om dit soort spellen te maken moet wel duidelijk zijn, aangezien de vele toptitels die de laatste jaren uit zijn gekomen. Jumpgate Evolution moet nog uitkomen en alles lijkt er op dat het succesvol wordt, maar kijk en oordeel zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?