Jump Force krijgt deze maand open bèta

Geplaatst: 10 januari 2019 11:40

Als jij ook niet kunt wachten tot de release van Jump Force volgende maand, dan is dit nu je kans. Jump Force krijgt deze maand namelijk een open bèta.

Tijdens de open bèta van 18 tot 20 januari kun je de game drie dagen lang online uitproberen tegen andere spelers. Tijdens deze bèta zijn echter niet alle personages te spelen. Je kunt namelijk kiezen uit zeventien van de momenteel meer dan dertig aangekondigde personages. Je kunt tijdens de bèta onder andere spelen met Naruto, Goku en Luffy. Ook kun je kiezen uit enkel vijf verschillende levels, waaronder Mexico, Hong Kong en New York.

Jupm Force verschijnt op 15 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De open bèta van Jump Force is te spelen vanaf 18 januari tot en met 20 januari 2019 op Xbox One en PlayStation 4. Wellicht krijgt de pc versie zijn eigen open bèta in de nabije toekomst.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jump Force

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Spike

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.