Jump Force, Bloodstained: Ritual of the Night en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 19 september 2019 13:26

Er komen binnenkort nog meer games naar de Xbox Game Pass. Deze maand komen Jump Force, Bloodstained: Ritual of the Night en meer games naar Xbox Game Pass.

Aan het begin van deze maand werd de september line-up voor Xbox Game Pass onthuld. Onlangs maakte Microsoft bekend dat er nog meer games naar de abonnementsdienst komen. Vanaf morgen worden de anime-fighter Jump Force en de Castlevania-opvolger Bloodstained: Ritual of the Night aan de abonnementsdienst toegevoegd. Beide games kwamen eerder dit jaar uit. Later deze maand worden de RTS Bad North, de racegame Dirt Rally 2.0 en de avonturengame Lego Worlds aan Xbox Game Pass toegevoegd.

Jump Force en Bloodstained: Ritual of the Night zijn vanaf 19 september beschikbaar voor Game Pass voor de Xbox. Bad North, Dirt Rally 2.0 en Lego Worlds zijn vanaf 26 september beschikbaar.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord