Jump Force, Bloodstained: Ritual of the Night en meer naar Xbox Game Pass

Er komen binnenkort nog meer games naar de Xbox Game Pass. Deze maand komen Jump Force, Bloodstained: Ritual of the Night en meer games naar Xbox Game Pass.

Aan het begin van deze maand werd de september line-up voor Xbox Game Pass onthuld. Onlangs maakte Microsoft bekend dat er nog meer games naar de abonnementsdienst komen. Vanaf morgen worden de anime-fighter Jump Force en de Castlevania-opvolger Bloodstained: Ritual of the Night aan de abonnementsdienst toegevoegd. Beide games kwamen eerder dit jaar uit. Later deze maand worden de RTS Bad North, de racegame Dirt Rally 2.0 en de avonturengame Lego Worlds aan Xbox Game Pass toegevoegd.

Xbox Game Pass september

Jump Force en Bloodstained: Ritual of the Night zijn vanaf 19 september beschikbaar voor Game Pass voor de Xbox. Bad North, Dirt Rally 2.0 en Lego Worlds zijn vanaf 26 september beschikbaar.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?