Judgment acteur vervangen voor westerse release

Ryu Ga Gotoku Studio, de ontwikkelaar van Judgment, gaat de stem en het character model van hoofdpersonage Kyohei Hamura vervangen voor de westerse release. Dat maakte SEGA vandaag bekend.

De nieuwe game van de ontwikkelaars van de Yakuza-serie werd eerder deze maand in Japan al uit de schappen gehaald. Dit kwam omdat de acteur, Pierre Taki waar het character model op is gebaseerd en die de stem van Kyohei Hamura insprak, is opgepakt vanwege een drugsschandaal. Ook is er bekendgemaakt dat de game nog steeds op de originele releasedatum uitkomt in het Westen, ondanks de aangekondigde aanpassingen.

Judgment Kyohei Hamura

Wie Pierre Taki gaat vervangen is nog niet bekend. Judgment komt 25 juni uit op de Playstation 4.

BRON IGN
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?