Judgement onderweg naar next-gen en Stadia

Geplaatst: 2 februari 2021 16:20
Aangepast: 2 februari 2021 16:23

Judgement, een spin-off van de Yakuza-games, verschijnt binnenkort voor de next-gen consoles en Google Stadia. Dit werd bekendgemaakt middels een YouTube-video op het kanaal van SegaAmerica.

Eerder was de Judgement alleen exclusief beschikbaar voor PlayStation 4, maar daar komt binnenkort dus verandering in. Volgens SEGA bevat de nieuwe versie van Judgement verbeterde graphics en kan de game op zestig frames per seconde draaien. Daarnaast zouden ook de laadtijden aanzienlijker korter zijn. Alle beschikbare uitbreidingen worden meegeleverd en zijn meteen toegankelijk voor spelers. Dit zelfde geldt voor gebruikers van Google Stadia; ook zij hebben de mogelijkheid om binnenkort met de game en al haar uitbreidingen aan de slag te gaan. Judgement speelt zich af in Kamurocho, een fictieve wijk in de Yakuza-games waar het verhaal zich afspeelt. Spelers nemen de rol aan van een detective.

De actiethriller Judgement komt op 23 april 2021 naar PlayStation 5, Xbox Series X, S en Google Stadia.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Judgment

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord