Judgment

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Judgement onderweg naar next-gen en Stadia

Judgement, een spin-off van de Yakuza-games, verschijnt binnenkort voor de next-gen consoles en Google Stadia. Dit werd bekendgemaakt middels een YouTube-video op het kanaal van SegaAmerica.

Eerder was de Judgement alleen exclusief beschikbaar voor PlayStation 4, maar daar komt binnenkort dus verandering in. Volgens SEGA bevat de nieuwe versie van Judgement verbeterde graphics en kan de game op zestig frames per seconde draaien. Daarnaast zouden ook de laadtijden aanzienlijker korter zijn. Alle beschikbare uitbreidingen worden meegeleverd en zijn meteen toegankelijk voor spelers. Dit zelfde geldt voor gebruikers van Google Stadia; ook zij hebben de mogelijkheid om binnenkort met de game en al haar uitbreidingen aan de slag te gaan. Judgement speelt zich af in Kamurocho, een fictieve wijk in de Yakuza-games waar het verhaal zich afspeelt. Spelers nemen de rol aan van een detective.

De actiethriller Judgement komt op 23 april 2021 naar PlayStation 5, Xbox Series X, S en Google Stadia.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?