Judas Priest in Rock Band

Ontwikkelaar Harmonix gaat elk drie nummers van Judas Priest, The Dead Weather en Big Dipper uitbrengen voor Rock Band. Elk nummer kost los €1,99 en samen kosten ze €5,49. Aankomende dinsdag kunnen de nummers op Xbox Live worden gedownload en vanaf donderdag zijn ze beschikbaar in de PlayStation Store.

Hieronder zie je welke nummers het zijn geworden:
- All Going Out Together van Big Dipper
- She's Fetching van Big Dipper
- Younger Bums van Big Dipper
- Dissident Aggressor (Live) van Judas Priest
- Eat Me Alive (Live) van Judas Priest
- Prophecy (Live) van Judas Priest
- Hang You From the Heavens van The Dead Weather
- No Hassle Night van The Dead Weather
- Treat Me Like Your Mother van The Dead Weather

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?