Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con uitgesteld

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con gaat dit jaar niet meer door. Het evenement is vanwege de huidige situatie verplaatst naar volgend jaar.

De jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con was dit jaar al twee keer verzet: de eerste keer werd het evenement uitgesteld naar juli en de tweede keer naar november. Helaas moet het grootste comic-con evenement in Nederland opnieuw verzet worden. Vanwege de aanhoudende huidige omstandigheden omtrent het coronavirus heeft de organisatie van Heroes Dutch Comic Con namelijk besloten om het jubileumfeest met meer dan een half jaar uit te stellen. Op deze manier hopen ze dat het evenement niet nog een keer verzet hoeft te worden en de jubileumeditie eindelijk gevierd kan worden.

Heroes Dutch Comic Con3

Heroes Dutch Comic Con wordt gehouden op 19 en 20 juni 2021 in Jaarbeurs Utrecht. Toegangstickets die al gekocht zijn worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Bezoekers kunnen ook hun geld terugvragen of een voucher voor een ander toekomstig evenement ontvangen.

BRON Heroes Dutch Comic Con

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?