Jubileum-livestream aangekondigd voor Yakuza-franchise

Geplaatst: 24 november 2020 14:10

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio heeft een jubileums-livestream aangekondigd voor de Yakuza-franchise. De livestream gaat acht december plaatsvinden op YouTube.

De ontwikkelaar maakte het nieuws bekend op Twitter. In de livestream komen onder andere twee stemacteuren aan het woord, Takaya Kuroda en Kazuhiro Nakaya, en wordt er ook gesproken over de toekomst van de franchise. Wat die toekomstplannen inhouden is natuurlijk nog niet bekend. De aankondigingstweet van Ryu Ga Gotoku Studio is hieronder te bekijken.

De livestream vindt op 8 december om 12:00 plaats op YouTube. Lees hier Rudy's review over Yakuza: Like A Dragon, de nieuwste game in de Yakuza-franchise.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.