Joy Ride geannuleerd

De game Joy Ride, welke vorig jaar door Microsoft werd aangekondigd, is zojuist van de website gehaald en van de E3 website van Xbox. Daarmee lijkt het erop dat de game is geannuleerd.

Website Joystiq heeft Microsoft om een reactie gevraagd en hebben zo waar een antwoord teruggekregen van ze.

We're excited to bring BigPark's vision to life in 2010. However, we have nothing further to announce at this time.

Het is dus nog maar de vraag of Joy Ride in ontwikkeling is en of dit misschien niet over een andere game gaat van de ontwikkelaar BigPark's.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?