Ultimate Band

  • Ontwikkelaar Fall Line Studios
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Jouw ultieme band... zonder instrumenten

Zowel Guitar Hero als Rock Band doen het heel erg goed op de markt. Er zit echter aan beide games een grote maar voor velen: de prijs. Instrumenten zijn nu eenmaal niet gratis, maar voor iedereen die dat niet als argument ziet is er goed nieuws. Disney komt met Ultimate Band. Ook dit is een muziekgame die ongeveer op hetzelfde principe gebaseerd is als de twee eerdergenoemde games, maar dan met luchtgitaren en een luchtdrumstel.

De game komt uit op de Wii en bevat onder meer een carrièremodus, waarin je jouw eigen band naar de top moet krijgen. Over het hoe en wat van deze game wordt meer uitgelegd in onderstaand filmpje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?