Ninja Gaiden 2 (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 6 juni 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, Hack and Slash
  • Gameliner score

Jouw eigen verzonnen achievement in Ninja Gaiden 2

Ontwikkelaar Team Ninja maakt gebruik van het populaire achievement-systeem van de Xbox 360. Zo laten zij op hun blog weten dat gamers kunnen helpen met het verzinnen van nieuwe achievements voor Ninja Gaiden 2. Wanneer je een leuke originele achievement hebt weten te verzinnen dan kun je deze tot en met 24 januari insturen.

Wanneer je de gelukkige winnaar bent, is het leuke aan alles dat de gekozen achievements jouw naam, artwork, beschrijving of gamescore in de game terecht komt. Klik hier om naar de blog te gaan om mee te doen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?