Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Journey
  • ONTWIKKELAAR ThatGameCompany
  • RELEASEDATUM 21 juli 2015
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Journey komt naar pc

Journey is binnenkort niet langer exclusief beschikbaar voor PlayStation. Uitgever Annapurna Interactive gaat de game naar pc brengen, waar het exclusief beschikbaar wordt voor de Epic Games Store.

Na ruim zes jaar exclusief voor de PlayStation te zijn geweest, gaat daar binnenkort verandering in komen. Epic Games verwelkomt de indie-game binnen nog onbekende tijd in hun store. Ook een prijs is nog niet bekendgemaakt. Als Epic Games inderdaad de pc-versie van Journey exclusief voor hun eigen store weet te behouden dan is dat weer een belangrijke stap in de concurrentiestrijd met Steam. Journey is zeer goed ontvangen en kent een grote schare fans. De stap naar pc en daarmee een nieuw publiek, lijkt dan ook geen onverstandige keuze.

Journey

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?