Jongen vermoordt vader na gameverbod

In Rusland heeft een 14-jarige jongen zijn vader vermoord na een ruzie over games. De ouders van de jongen hadden eerder het toetsenbord van de jongen in beslag genomen, omdat hij de hele week had besteed aan het spelen van games.

Terwijl de vader van de jongen sliep, sloeg de zoon zijn vader twee keer met een hamer, waardoor hij uiteindelijk is overleden. Nadat de moeder het toetsenbord had teruggegeven en familie en vrienden had opgebeld, hadden die op hun beurt weer de politie gebeld en later is de jongen dan ook opgepakt.

Volgens de Russische wetten is de 14-jarige jongen oud genoeg om aangeklaagd te worden wegens moord. De straf die hij zal krijgen is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?