Catherine: Full Body

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 3 september 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Joker verschijnt in Catherine: Full Body

Joker uit Persona 5 verschijnt in Catherine: Full Body als downloadbare content. Atlus heeft de eerste gameplaybeelden vrijgegeven van een speelbare Joker tijdens het Red Bull Gaming Sphere Tokyo evenement.

In Japan krijgen de personen die de eerste exemplaren van de game aanschaffen een productcode waarmee je de held uit Persona 5 kunt downloaden. Joker is alleen te gebruiken in de Babel modus en de Colosseum modus. De DLC is ook later apart te verkrijgen. Pro gamer Tokido geeft een korte demonstratie die op 1:27:25 begint. Bekijk de video hier.

Catherine: Full Body komt in Japan op 14 februari naar de PlayStation 4 en de PlayStation Vita. Gelukkig komt de game ook onze kant op, alleen is de releasedatum nog niet bekendgemaakt.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?