Joker verschijnt in Catherine: Full Body

Geplaatst:
Aangepast: 5 november 2018 16:09

Joker uit Persona 5 verschijnt in Catherine: Full Body als downloadbare content. Atlus heeft de eerste gameplaybeelden vrijgegeven van een speelbare Joker tijdens het Red Bull Gaming Sphere Tokyo evenement.

In Japan krijgen de personen die de eerste exemplaren van de game aanschaffen een productcode waarmee je de held uit Persona 5 kunt downloaden. Joker is alleen te gebruiken in de Babel modus en de Colosseum modus. De DLC is ook later apart te verkrijgen. Pro gamer Tokido geeft een korte demonstratie die op 1:27:25 begint. Bekijk de video hier.

Catherine: Full Body komt in Japan op 14 februari naar de PlayStation 4 en de PlayStation Vita. Gelukkig komt de game ook onze kant op, alleen is de releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Bron: Gematsu
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Catherine: Full Body

Series

-

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

3 september 2019

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord