Joker haalt server eShop offline

Geplaatst:

Joker uit Persona 5, die sinds vandaag in Europa te downloaden is voor Super Smash Bros. Ultimate als dlc, heeft ervoor gezorgd dat de Nintendo eShop in Amerika offline was voor een aantal uur. Nintendo Amerika heeft inmiddels een Tweet geplaatst met hun excuses.

De Amerikanen konden namelijk gisteren al het nieuwe personage downloaden. Alleen duurde het niet lang totdat de Nintendo server het onder de grote druk begaf, omdat de vraag voor het nieuwe personage zo groot was. Nintendo Amerika heeft daarvoor excuses aangeboden doormiddel van een Tweet. De Tweet kun je hieronder bekijken.

De update 3.0 voor Super Smash Bros. Ultimate, die tegelijkertijd uitkwam was daardoor ook niet te installeren voor de Amerikanen. De eShop is sinds tien uur 's avonds lokale tijd weer online.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord