Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

John DiMaggio vertelt over nieuwe Gears of War

Marcus Fenix, de hoofdrolspeler van Gears of War, wordt ingesproken door John DiMaggio. Voor Gears of War 2 doet hij dit ook weer. Hij wist ons ook een paar interessante dingen te vertellen.

Zo kunnen we in deel twee ook tegen een Brumak vechten. Dit konden pc-gebruikers al, maar de Xbox 360 gebruikers nog niet. Er zijn vanzelfsprekend ook nieuwe wapens, vijanden en characters. Hij vertelde ook dat de game een stuk dieper zal worden. Dit zal vooral komen door de cutscenes.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?