Check hier alle PlayStation State of Play content

Joe & Mac: Caveman Ninja

  • Ontwikkelaar Microids
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Joe & Mac: Caveman Ninja krijgt een remake

De arcadegame Joe & Mac: Caveman Ninja krijgt na twintig jaar een remake. Dat heeft Microids, de ontwikkelaar van de remake, bekendgemaakt.

Joe & Mac: Caveman Ninja kwam in 1991 uit als een arcadegame en verscheen later ook op de NES, SNES en Sega Mega Drive. De game volgt Joe & Mac, twee holbewoners die een groep vrouwen moeten redden van een rivaliserende stam. Nu heeft Microids een remake van de retro platformer aangekondigd. Het gaat om een volledige remake van de eerste Joe & Mac game. Microids heeft ook onthuld dat de game een nieuwe avonturenmodus heeft met gloednieuwe levels om te spelen. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De remake van Joe & Mac: Caveman Ninja moet in 2022 uitkomen op pc en consoles. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. De originele game is op dit moment ook te vinden in de SNES bibliotheek van Nintendo Switch Online.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?