Joe & Mac: Caveman Ninja krijgt een remake

Geplaatst:

De arcadegame Joe & Mac: Caveman Ninja krijgt na twintig jaar een remake. Dat heeft Microids, de ontwikkelaar van de remake, bekendgemaakt.

Joe & Mac: Caveman Ninja kwam in 1991 uit als een arcadegame en verscheen later ook op de NES, SNES en Sega Mega Drive. De game volgt Joe & Mac, twee holbewoners die een groep vrouwen moeten redden van een rivaliserende stam. Nu heeft Microids een remake van de retro platformer aangekondigd. Het gaat om een volledige remake van de eerste Joe & Mac game. Microids heeft ook onthuld dat de game een nieuwe avonturenmodus heeft met gloednieuwe levels om te spelen. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De remake van Joe & Mac: Caveman Ninja moet in 2022 uitkomen op pc en consoles. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. De originele game is op dit moment ook te vinden in de SNES bibliotheek van Nintendo Switch Online.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Joe & Mac: Caveman Ninja

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2022

Ontwikkelaar

Microids

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord